Korisnik želi da preveze neki predmet od tačke A do tačke B, a kao primer se uzima da je to relacija Beograd- Čačak.
Korisnik opisuje svoj predmet u poljima predviđenim za to, i daje sve druge potrebne informacije.

Prevoznik se nadmećete sa drugim prevoznicima ko će da ponudi nižu cenu prevoza,onaj prevoznik koji da najpovoljniju cenu je pobednik.

Svi prevoznici moraju ispunjavati isti standard koji kupac navede u aukciji (ne možete učestvovati u nadmetanju ako ne ispunjavate standarde) 

 

Vi kao prevoznik ste svakako uvek na dobitku!

 

1. Više ljudi traži transport pomoću prevoznika umesto sopstvenim vozilom zbog nižih cena.

2. Spajanjem tereta - ako već vršite transport na relaciji Beograd - Čačak zašto ne bi ste pogledali da li ima neki teret usput koji takodje treba da se preveze za Čačak, recimo Gornji Milanovac - Čačak. Za tranpsort na ovoj relaciju sigurno možete da date mnogo povoljniju cenu nego bilo koji drugi prevoznik kome to nije usputna relacija.

3. Zašto da se vraćate prazni? - ako vozite relaciju Beograd - Čačak (Beograd vam je baza), zašto ponovo ne bi ste pogledali da li postoji teret koji trba prevesti iz Čačka za Beograda, jer bi ste takodje i ovaj transport mogli da izvrsite po povoljnijoj ceni nego neko ko direktno kreće iz Čačka.

4Nema posrednika Plaćanje prevoza vrši se direktno izmedju Vas i kupaca, bez naše provizije. 

5. Ocene korisnika - posle svake izvršene aukcije korisnici Vas ocenjuju, tj. vaše poštovanje dogovora, profesionalnost.

6. Ovakvim načinom prevoza podstičemo zdravu konkurenciju i profesionalnost prevoznika, tako da i mali prevoznci  imaju podjednak tretman kao i veliki prevoznici.

 

NAŠ SERVIS NUDI MNOGE POGODNOSTI ZA PREVOZNIKE KAKO BI LAKŠE NAŠLI TERET ZA PREVOZ, OVO SU SAMO NEKE:

Pretraživanje tereta preko mapa, tako da bilo gde da se nalazite možete pogledati na mapi gde se nalaze aktuelna potraživanja za prevoz.

Opcija pretraživanja radijusa  - ovo je izuzetno pogodna opcija za prevoznike. U polje se ukuca bilo koja ulica ili grad i izabere se u kom radijusu od te ulice ili grada  želite da se pretražuju aukcije. Nakon unetih podataka sistem će vam izbaciti sve aukcije u radijusu koji ste Vi izabrali.

Opcija opšteg pretraživanja- ovo je opcija po kojoj možete da pretražujete parametre postojećih aukcija, npr. od kog se grada prevozi, do kog se grada prevozi,
mesto do koga se prevozi, opis tereta itd. 

Sistem je u potpunosti kompatibilan sa mobilnim uređajima, tako da možete pogledati aktuelne ture i dok ste na samom putu.

 

Ovakvi servisi već godinama posluju u inostranstvu sa velikim uspehom, kako kod prevoznika tako i kod klijenata kojima treba prevoz.


Trenutno poslujemo u Srbiji, u skorije vreme se očekuje i širenje na ostale zemllje regiona: Crna Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku...

 

Mi spajamo puteve Evrope, budite deo te ideje!

 


Srećan put žele vam  selidbe beograd

00-24h podrška064/1288882
Email podrškatransport.aukcije@gmail.com
SedišteLomina, Beograd