Da li je moguć transport robe i selidba po znatno nižim cenama nego do sada? DA, a evo i kako.

Krajem decembra 2015 godine u Srbiji je krenuo sa radom prvi online servis pod nazivom „ Transport aukcije“ , sa ciljem da transport robe i selidbe učini jeftinijim.

 

Servis radi na principu obrnutih aukcija, tako da se prevoznici nadmeću dajući niže cene, čime vi automatski dobijate nižu cenu za vašu selidbu.

 

Evo samo jedan od primera:

transportaukcije.com

 

Razumljivo je da nakon ove slike pomislite da je ovo veoma dobra ideja ali i sa druge strane da bude sumnjičavi kako neko može da da toliko nižu cenu od drugih, pa čak i duplo nižu cenu za recimo istu selidbu. 

 

To se objašnjava pomoću principa „ Praznog kamiona“. Prevoznik koji je završio jednu selidbu npr. vraća se kući praznog kamiona, ali on na našem sajtu može videti da li  ima neka selidba ili transpot robe koji treba da se izvrši na relaciji njegovog povratka.

Pod pretpostavkom da ima on je u mogućnosti da ponudi nižu, jeftinu cenu jer je sve svoje troškove uračunao u prethodnu selidbu.

Kao što smo videli na ovom primeru – transport robe i selidbe u Srbiji su od nedavno moguće po nižim,jeftinijim cenama nego do sada. A sve zahvaljujući servisu „ Transport aukcije“

00-24h podrška064/1288882
Email podrškatransport.aukcije@gmail.com
SedišteLomina, Beograd