U narednih nekoliko minuta obratićemo se Vama preovznicima i pokazati zašto je ovo najbolja stvar koja je mogla da se desi Vama, prevoznicima koji vršite takozvani kombi prevoz.

Pre svega, treba istaći da je jedno istraživanje ustanovilo da se dnevno u Beogradu obavi preko 20 selidba, prevoza putem kombija. Zamislite situaciju gde ste imali 1 do 2 poziva nedeljno, gde je vaš kombi stojao prazan i situaciju sada gde imate preko 15-ak zahteva za selidbu dnevno, i gde svakodnevno vršite ono što želite – kombi prevoz.

Evo još jedan razlog zašto su Transport aukcije pravo mesto osobe koje vrše kombi prevoz i selidbe u Beogradu ali i drugim gradovima. Uzmimo za primer da ste vašim kombijem krenuli da izvršite prevoz do Čačka. Nakon što ste isporučili robu u Čačku, vraćate se nazad za Beograd. Ali vaš kombi je nažalost prazan. Sada jednim klikom na vašem telefonu ili kompjuteru možete videti da li ima neki prevoz, selidba koja treba da se odradi  i po nižoj ceni od ostalih možete dobiti selidbu – i vaš kombi je pun. A razlog niže cene je taj što ste vi već troškove povratka uračunali pre polaska sa vašim kombijem za Čačak.

Kombi prevoz- nikad lakši uz Transport Aukcije.

00-24h podrška064/1288882
Email podrškatransport.aukcije@gmail.com
SedišteLomina, Beograd