U narednih nekoliko minuta obratićemo se Vama preovznicima i pokazati zašto je ovo najbolja stvar koja je mogla da se desi Vama, prevoznicima koji vršite takozvani kombi prevoz.

Pre svega, treba istaći da je jedno istraživanje ustanovilo da se dnevno u Beogradu obavi preko 20 selidba, prevoza putem kombija. Zamislite situaciju gde ste imali 1 do 2 poziva nedeljno, gde je vaš kombi stojao prazan i situaciju sada gde imate preko 15-ak zahteva za selidbu dnevno, i gde svakodnevno vršite ono što želite – kombi prevoz.

Evo još jedan razlog zašto su Transport aukcije pravo mesto osobe koje vrše kombi prevoz i selidbe u Beogradu ali i drugim gradovima. Uzmimo za primer da ste vašim kombijem krenuli da izvršite prevoz do Čačka. Nakon što ste isporučili robu u Čačku, vraćate se nazad za Beograd. Ali vaš kombi je nažalost prazan. Sada jednim klikom na vašem telefonu ili kompjuteru možete videti da li ima neki prevoz, selidba koja treba da se odradi  i po nižoj ceni od ostalih možete dobiti selidbu – i vaš kombi je pun. A razlog niže cene je taj što ste vi već troškove povratka uračunali pre polaska sa vašim kombijem za Čačak.

Kombi prevoz- nikad lakši uz Transport Aukcije.

U Beogradu se dnevno obavi veliki broj selidba. Pokušaćemo da Vam damo nekoliko saveta kako da dobijte ono što većina ljudi priželjkuje a to je takozvana „ jeftina seldiba “.

Preduslov da se dobiju „ jeftine selidbe “ jeste da koristite servis pod nazivom Transport aukcije, odnosno da ste postavili Vaš zahtev za prevoz. Dobro popunjen zahtev za prevoz je ono što će vam omogućiti da dobijete selidbu po najjefitnijoj (najpovoljnijoj) ceni.


 

Beograd ima raznovrsne tipove zgrada tako da je veoma bitno da navedete da li zgrada ima lift, prilaz za vozilo, koji je sprat u pitanju.

 Najočigledniji primer je da ukoliko živite na 8-mom spratu a imate lift i prilaz za vozilo da ćete dobiti jeftinije cenu za selidbe nego osobe koje to nemaju.

Slikajte stvari koje su za selidbu iz različitih uglova kako bi prevoznici imali bolji uvid u same predmete selidbe.

Ukoliko Vam prevoznik postavi pitanje u vezi selidbe odgovorite mu, nemojte čekati nekoliko dana, jer to su možda sitinice za Vas, ali ne i za prevoznika. Ali niz tih sitnica dovešće Vas do selidbe po najpovoljnijim cenama, odnosno do jeftine selidbe.

 

Učešće na našem sajtu je potpuno besplatno, možete davati koliko god ponuda želite bez ograničenja.

 

Ako ste prevoznik i imate registrovanu firmu bićemo počastvovani da učestvujete u našem projektu. U sledećih nekoliko redova pojasnićemo vam na realnom primeru čime se mi bavimo i zašto je ovakav sistem savršen kako za prevoznike tako i za korisnike.

Da li je moguć transport robe i selidba po znatno nižim cenama nego do sada? DA, a evo i kako.

Krajem decembra 2015 godine u Srbiji je krenuo sa radom prvi online servis pod nazivom „ Transport aukcije“ , sa ciljem da transport robe i selidbe učini jeftinijim.

 

Servis radi na principu obrnutih aukcija, tako da se prevoznici nadmeću dajući niže cene, čime vi automatski dobijate nižu cenu za vašu selidbu.

 

Evo samo jedan od primera:

transportaukcije.com

 

Razumljivo je da nakon ove slike pomislite da je ovo veoma dobra ideja ali i sa druge strane da bude sumnjičavi kako neko može da da toliko nižu cenu od drugih, pa čak i duplo nižu cenu za recimo istu selidbu. 

 

To se objašnjava pomoću principa „ Praznog kamiona“. Prevoznik koji je završio jednu selidbu npr. vraća se kući praznog kamiona, ali on na našem sajtu može videti da li  ima neka selidba ili transpot robe koji treba da se izvrši na relaciji njegovog povratka.

Pod pretpostavkom da ima on je u mogućnosti da ponudi nižu, jeftinu cenu jer je sve svoje troškove uračunao u prethodnu selidbu.

Kao što smo videli na ovom primeru – transport robe i selidbe u Srbiji su od nedavno moguće po nižim,jeftinijim cenama nego do sada. A sve zahvaljujući servisu „ Transport aukcije“

00-24h podrška064/1288882
Email podrškatransport.aukcije@gmail.com
SedišteLomina, Beograd