Kućna garnitura ( DEMO )

Identifikacioni broj: 99

 Leskovac
 Beograd
 dva čoveka
Aukcija zatvorena datuma 01/12/2015

2 fotelje, 2 dvoseda, 1 trosed.

Rok za završetak posla
Detalji postavljača aukcije
3.8
Član od
Lociran u
Druge aukcije od ovog korisnika
Detalji
Maksimalna cena
 Ponuđač/ponuđača
Najbolja ponuda 
Datum početka
Datum isteka
 pregleda
Morate biti ulogovani da biste videli listu ponuda
Od TransEuropa Za Nastic Datum 01/12/2015  Odgovor
Poruka
Postovanje vama, ovde Admionistrator sajta ,zahvaljujemo se na recima podrske, svi vasi predlozi su uvazeni i radimo na tome da se realizuju. Puno nam znace vasi predlozi jer je i servis zamisljen tako da odgovara i prevoznicima i korisnicima koji traze prevoz. Radujemo se daljoj saradnji, mozete u buducnosti ocekivati poziv na sastanak sa nama radi daljih konsultacija i bolje saradnje. Predlazem da se dalja komunikacija obavlja putem maila info@transportaukcije.com. Sa postovanjem Administrator tim.
 
Od selidbebeograd Za Nastic Datum 30/11/2015  Odgovor
Poruka
Pozdrav i Vama Napokon da se i u Srbiji neko odvaži da napravi ovako genijalnu stvar. Sve pohvale za ideju ! Biće mi drago da Vam pomognem u svakom pogledu. Bavim se selidbama i transportom od 2003 god. i ovom prilikom bih vam ukazao na par specifičnosti vezanih za uslugu preseljenja kako bi se što preciznije opisao posao za koji se licitira. Kao što znate, Broj soba i kvadratura stana, skoro i da nema uticaja na formiranje cene preseljenja. Naj bitnije stavke su sledeće: -Lokacije gde se nalaze stanovi. ukoliko je u pitanj pešačka zona ili mesto bez mogućnosti prilaza vozilom, obavezno naglasiti -Kakav je prilaz do zgrade(kuće) i na kojim se spratovima najaze stanovi ( ilali lifta i veličina istog) -Detaljan popis nameštaja sa dimenzijama ( naglasiti da li se rasklapa ili se nosi u komadu ili da li je potrebna posebna zaštita folijama) -Što precizniji broj kutija , kesa, torbi. -i posebne napomene ( teške stvari kao: t.a. peći, klaviri, kase...)ili veoma osetljive i skupocene stvari Ovo su jako bitne stvari i specifične su za svaki stan.Ne postoji šablonska cena , kao ni dva ista stana. U praksi se izlazi na teren i nakon gledanja posla odredjuje se cena, ili nakon dužeg telefonskog razgovora. Za formu licitacije, najbolje bi bilo da se ove ili slične stavke uvrste kao obavezna polja za popunjavanje i da se izričito naglasi da su podaci koje klijent popunjava u formularu peredmet licitacije, te ukoliko bode drastično više stvari od opisane u formularu, utoliko će se i cena promeniti. Taj formular će biti svojevrsni vid dokumenta, neki pisani trag, koji će štititi pružioca usluga od neprijatnih situacija, a zaštitiće svakog od nesavesnosti. Ukoliko Vam još na neki način mogu pomoći, stojim Vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav!!! -
 
Od Nastic Za selidbebeograd Datum 30/11/2015  Odgovor
Poruka
Pozdrav, selidbe Beograd, ovde Administrator sajta, da li vam odgovaraju sve funckionalnosti koje postoje na sajtu, da li imate neki predlog sta bi valjalo dodati kako bi unapredili sajt za ubuduce.
 
Prosledi poruku
00-24h podrška
Email podrškatransport.aukcije@gmail.com
SedišteLomina, Beograd